dimecres, 27 de febrer del 2019

Return to the Wild, exposició a Pedralbes Centre


Nicolás Reusens és fotògraf autodidacta actualment establert a Catalunya. La seva passió és la fotografia de natura salvatge, des de l'univers macro fins l'Alta Velocitat en la què porta el subjecte o l'escena al seu màxim nivell de detall en moviment.. El fotògraf busca l'instant més impactant, sempre intentant que cada element llueixi a la imatge, aconseguint textures imperceptibles al natural per l'ull humà.
Ha esta galardonat en nombroses ocasions i destaquem el seu Primer Premi al concurs fotogràfic Smithsonian 2014, també ha estat finalista al Sony World Photo 2013 o més recent que ha obtingut el Primer Premi al concurs nacional Pixall Natura 2015.
L'han publicat en medis de prestigi com el National Geographic moltes vegades, la revista Times i d'altres publicacions internacionals especialitzades. La seva recerca de la imatge perfecta i hiperrealista el porten a combinar la paciència en l'observació, el treball acurat i els últims avenços tecnològics.
Nicolás Reusens afegeix el seu nom al d’altres artistes que han exposat a Pedralbes Centre com Carme Solé Vendrell –la primera que ho va fer-, Joan Vehí, Jordi Vendrell, José Cantí, Minuessa, Susana Sentís o la exposició dels Amics de Collserola amb uns fotògrafs.

Noticia Original
Noticies relacionades:
Nicolás Reusens. Return to the Wild
Nicolás Reusens. 

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada