dissabte, 22 de desembre del 2018

Plantes luminiscents

 


Quan s´uneixen la naturalesa i la ciència els resultats poden ser sorprenents, però més encara quan ofereixen un benefici per a la humanitat.

Així que, els enginyers de l´Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT), van crear un sistema que permet que les fulles de qualsevol planta domèstica pogueren brillar, com si foren una bombeta de llum.
Els científics van estructurar aquest mètode format per nanopartícules que prové de la luciferina, un enzim que s´utilitza per a l´obtenció de llum en organismes bioluminiscents, com per exemple, les cuques de llum.
Quan uneixen la planta amb aquesta substància, que són ingressats per mitjà dels porus, aconsegueixen emmagatzemar les seues cèl·lules en l´estructura, així produeixen llum de manera natural.

Les primeres proves, els científics, van poder conseguir que les plantes feren llum durant 45 minuts, però després d´una sèrie de millores van poder obtindre una lluminositat aproximadament de quatre hores. Però l´objectiu és que les plantes tinguen una lluminositat infinita.
MIT va aclarir que, per a efectuar aquest tractament tecnòlogic a les plantes, no va utilitzar cap classe d´enginyeria genètica per a crear una nova espècie, i els components no alteren ni canvien la seua estructura, perquè són introduïdes mitjançant una cambra a pressió.

S´ha arribat a trobar una quantitat d´espècies i tipus de plantes que poden generar llum de baixa intensitat dins de les cases o a les ciutats. I per tant, evitar el excés de contaminació.



Notícia original


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada