dissabte, 1 de desembre del 2018

Cientifics fabriquen drons de bambú


Este material va ser triat perquè la planta s'utilitza molt en la construcció sustentable a causa del seu ràpid creiximent. S'utilitza per a reemplaçar l'estructura del dron quan sufrix algun dany.
D'acord el que arreplega CNN,Gustavo Juárez,director del laboratori d'intel.ligència artificial de la facultat de ciències exactes i tecnologia (FACET) de la UNT,està desenrotllant drons amb estructures de bambú i peces adquirides de drons oberts.


















El bambú argentí:   

El motiu per a utilitzar aquest material és perquè la planta és molt utilitzada en la contrucció sustentable a causa del seu ràpid creixement. A més, la seua rigidesa i mal.leabilitat la fan una bona
opció per a reemplaçar alguns productes contaminants.El bambú forma part de la cutura llauradora en Tucamán,al Nord-oest Argentí.
Juárez va comentar que el nou material és utilitzat per reemplaçar l'estructura del dron quan patix algun dany. El bambú té l'avantatge de ser molt lleuger i resistent, a més de ser ecològic i trobar-se f'àcilment en eixa província.

L'equip desenrotlla algoritmes que són programats en la placa controladora de vol, doten d'una certa autonomia al dron i li permeten complir un objectiu i tornar al punt de partida,prenent les decisions correctes.


















Des del punt de vista científic, Juárez va considerar que la millor aportació és el desenrotllament d'algoritmes d'intel.ligència artificial.De eixa manera forma, des de la UNT aportem a la ciència, i amb el projecte d'agricultura de precisió som capaços de portar tot el que fem dins de la universitat a la societat,va concloure l'investigador.

Fa poc un grup d'investigadors holandesos van desenrotllar drons per a modernitzar parcs eòlics obsolets.Els drons,com qualsevol altra ferramenta humana,poden ser usats per a ajudar els humans en coses simples com entregar café, o poden ser usats com una arma per a atemptar contra la vida dels propis sers humans.

Noticia Original 

Noticies Relacionades:

-Noticia relacionada 1

-Noticia relacionada 2

-Noticia relacionada 3


Video














    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada