dissabte, 25 de maig del 2019

Implanten gens humans en micos per a fer-los més intel·ligents.

Resultado de imagen de mico


Un dels avanços més important de l'evolució és la intel·ligència humana, per tant, un equip de cietífics del sud de la Xina ha creat unes còpies d'un gen humà, que es suposa que és essencial per a la configuració de la intel·ligència humana. 

El implant s'ha realitzat en els micos més intel·ligents. Els cervells dels rhesus amb gens humans implantats van tardar més temps a desenvolupar-se i van presentar millors habilitats de memòria i a més, reaccionaven abans, en comparació amb els seus companys no modificats.

Aquest equip van introduir un virus, que portava microcefalina humana, als micos. Ho van provar en 11 micos i sols 5 van sobreviure. 

Però hi han persones que no estan d'acord amb aquesta investigació, perquè pensen que és èticament icorrecte, ja que hi ha un risc elevat de fer-li mal als animals.
D'altra banda, un dels investigadors va assenyalar que aquest estudi no seria permet en alguns països més estrictes. Algunes persones també pensen que aquest estudi podia crear micos com les de les pel·lícules de ciència-ficció. Per tant, molts científics no volen participar en aquesta investigació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada