diumenge, 22 de novembre del 2020

El descobriment d'un triple crater perfectament format en Mart.






Aquest triple cráter ha sigut trobat en el hemisferi sud de Mart conegut com   Noachis Terra.Aquesta area a sigut desde fa milers d'anys erosionada per meteorits i asteroides .Tots aquests característiques creades per estes colisions permaneixen hui en dia en Mart , cadascun té el seu nom propi  i amb la precisió de telescopis pots percibir-los .

El fenomen tan inusual i perfecte  va ser trobat per Mars Express  just a l'est del Cráter Le Verrier.



S’han tret moltes teories sobre l’origen d'aquest triple cráter , però la que més s’acosta es la següent.Alguns experts han deduit que aquest triple crater es que un meteorit va impactar i es va trencar en tres trossos abans de tocar la superfície de mart .Quan passen aquestes coses normalement no deixen craters tan clars i nitids per això aquests craters son tan especial , per la seua precisió.I l'altra conclusió és que aquest crater ha sigut sols puro coincidencia.



Si el meteorit es va fragmentar i es va trencar, això pot implicar que l'atmosfera de Mart en aquesta regió era molt més densa, i més difícil de penetrar, del que és ara. Les observacions de nombroses missions donen suport a aquest punt de vista i brinden evidència que l'aigua va fluir una vegada a través del Planeta Rojo en grans quantitats, revelant característiques com les antigues xarxes de valls fluvials i grans conques lacustres d'aquesta regió marciana.



La nau espacial ha estat explorant el Planeta Roig des del seu llançament en 2003, i s'està preparant per a col·laborar amb una sèrie de noves missions que s'han unit, o prompte s'uneixen, a la nau espacial en Mart.




NOTICIA ORIGINAL



NOTICIA RELACIONADA 1



NOTICIA RELACIONADA 2









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada