diumenge, 15 de novembre del 2020

PERQUÈ ELS HUMANS PREFEREIXEN APARELLAR-SE EN PRIVAT?


L'evidència suggereix que els éssers humans generalment prefereixen apariar-se en privat, però per què? I per què és tan extrany? A part dels humans, només una altra espècie ha demostrat preferència per la privacitat durant l'aparellament: el Turdoides squamiceps o tordalino aràbic. 


Per a obtenir més informació, Ben Mocha va recuperar dades de 4.572 exemples d'estudis culturals i els va analitzar a la recerca del que ell descriu com a «pràctiques sexuals normals». Tampoc va trobar explicacions científiques del fet. És més, molt poques persones s'havien preguntat per què els humans tenen tal propensió. I, com era d'esperar, no va poder trobar cap teoria evolutiva sobre el tema.


Tal estat, suggereix la recerca, que ho feien perquè els homes no volien que altres mascles vegeren a la seva dona disfrutant. Per tant, la privacitat, o potser més exactament, la reclusió, permetia a l'home mantenir el control sobre la seva parella sexual, al mateix temps que permetia la cooperació contínua dins d'un grup.


Notícia original


Notícies relacionades:

Notícia relacionada 1

Notícia relacionada 2


Vídeo Relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada