diumenge, 22 de novembre del 2020

Els agricultors de l'espai

Més de 3.400 projectes, entre els quals s'inclou un espanyol que anirà a la Lluna amb la Xina, investiguen com conrear el sòl extraterrestre per a permetre la instal·lació de colònies

La aposta ferma de les agències espacials internacionals per la colonització de la Lluna i Mart comporta una estratègia similar. La recent confirmació «inequívoca» de l'existència d'aigua en la Lluna ha donat ales als projectes d'assentaments humans tant en el satèl·lit com en Mart. Europa participarà amb el projecte Gateway, un mòdul orbital «que permetrà l'exploració sostenible al voltant i sobre la Lluna, al mateix temps que facilitarà la recerca i experimentació de les tecnologies i els processos necessaris per a dur a terme una futura missió a Mart».

L'equip, ja presentat a la NASA i el seu programa Àrtemis, que preveu la volta d'astronautes a la Lluna, ha signat un acord amb el Centre d'Exploració Espacial de la Universitat de Chongqing per a experimentar amb cultius en l'espai després que la sonda xinesa Chang’e 4 es posés al gener del passat any en la cara oculta de la Lluna i aconseguís que brollés una llavor de cotó, la primera planta que ha crescut en el satèl·lit.


Notícia original

Notícies relacionades:

LaNetaNeta

EditorWeb360

Video Relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada