divendres, 13 de novembre del 2020

EL MEGALODÓ ERA INCLUS MÉS GRAN DEL QUE PENSAVEM




Un nou estudi ha revelat  el tamany de l’extint megalodó, un tauró enorme que va viure en un període comprés entre els 15 i 3.6 anys d’antiguitat. La principal conclusió de l’investigació publicada a “ Historical Biology” ens diu que media entre 15 i 18 metres, i per tant, era extremadament gran comparat amb els altres animals marítims.


El gran misteri que té el megalodó és que forma grup dels lamniformes, dels quals sols s’han trobat fòssils de les dents. Però un investigador anomenat Kenshu Shimada, ha investigat a partir del tamany de les dents i ha demostrat que el megalodó se’n ix dels límits. Quinze metres mitja, sobre els set metres de l’espècie més gran de lamniformes coneguda.
Per saber com vivien i com van evolucionar, necessitem el saber la mida que tenien i la seva longitud, ja que averiguar-la no sols serveix com a curiositat. I a més Shimada ens informa que també ens pot servir per saber com es van formar els ecosistemes de hui en dia ja que eren depredadors carnívors.



El fet de que siguen tant grans ens proposa grans misteris, com el que ens proposa Shimada que aquests animals s’alimentaven dels embrions per a créixer més ràpid.

Notícia original


Notícies relacionades:


Notícia Relacionada 1

Notícia relacionada 2

Video relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada